Două cupluri de giurgiuveni au spus “DA” în foişorul din Parcul Alei, amenajat pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Două cupluri de giurgiuveni au spus “DA” în foişorul din Parcul Alei, amenajat pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Trei cupluri de giurgiuveni au răspuns invitaţiei municipalităţii de a se cununa într-o zi specială, pe 14 februarie şi două dintre ele au spus “DA” chiar în faţa edilului şef, Nicolae Barbu, într-un cadru romantic, la foişorul din Parcul Alei.
Ceremonia specială a avut loc la ora 12.00, atunci când ambele cupluri de îndrăgostiţi au fost cununate de primarul municipiului, în faţa apropiaţilor, a familiei şi a prietenilor. Pentru acest eveniment, angajaţii municipalităţii, cei de la Giurgiu Servicii Locale şi din Compartimentul Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului au aranjat într-un timp foarte scurt foişorul şi spaţiul din jurul acestuia. Nu au lipsit inimioarele, luminiţele, covorul roşu, florile, artificiile şi muzica, totul pentru ca tinerii să aibă parte de un cadru ideal.
Astfel, municipalitatea a inaugurat foişorul destinat de acum înainte nu doar concertelor de fanfară, ci şi oficierii cununiilor civile. Proaspăt căsătoriţii au fost felicitaţi de oficialităţi şi au primit din partea primarului Nicolae Barbu flori şi un tort în formă de inimă.

Ultima modificare: 14.02.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru aprobarea bugetelor societăţilor Centrala Termică şi Pază Publică şi prelungirea contractului privind serviciul public de salubritate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.